Social Icons

dijous, 6 de març del 2014

seitan amb salsa de ceps


Ingredients:  (per unes 4 persones) una peça de seitan ( uns 300 /400 grams)  uns 60 grams de ceps deshidratats, 350-400 ml. de crema de llet, sal i pebre. I per l'acompanyament: arròs basmati (calculo uns 40/50 grams per persona, com que és per acompanyar)

1)     La nit abans posar els ceps en un bol coberts d’aigua per hidratar-los
2)    Tallar el seitan a filets, fregir-los i reservar-los (que quedin lleugerament rossets però no torrats)
3)    Escórrer els ceps i reservar l’aigua/brou dels ceps.
4)    A la paella de fregir el seitan hi fregim els ceps fins que siguin rossos,  hi afegim la crema de llet i el suc dels ceps (no tot, cal veure la quantitat que volem perquè surti una salsa espessa). Jo primer hi tiro la crema de llet i després hi vaig afegint el brou (aproxidament entre mig got i tres quarts de got)
5)    Coem i remenem fins que espesseixi una mica. Salpebrem al gust.
6)    Hi afegim els filets de seitan i deixem coure uns minuts. Servim calent. Podem servir amb una guarnició com arròs basmati o unes verdures o unes patates al forn. Per mi lliga molt bé amb l'arròs.. El fort i autèntic sabor dels ceps amb el seitan i l'arròs fan una combinació excel·lent.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Blogger Templates